Deel dit artikel ‹ Terug

Spaaractie voor buitenspeelpakket

Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017


De kinderen van het Jenaplan Kindcentrum Boxmeer willen graag nieuw en passend buitenspeelmateriaal bij hun nieuw ingericht schoolplein. Daarom spaart deze school graag voor een buitenspeelpakket t.w.v. € 1.500,-. Jenaplan Kindcentrum Boxmeer is een school die veel waarde hecht aan samenwerking in een prettige sfeer met orde en regelmaat. Zij richten het onderwijs flexibel in, zodat uit alle kinderen gehaald kan worden wat erin zit!

Veel ouders, familieleden en andere betrokken van kinderen in het Jenaplan Kindcentrum Boxmeer hebben al een donatie gedaan. Geweldig om te zien hoe iedereen ons doel steunt. Bijna een derde deel (45.318) van het totaal (150.000) hebben we al binnen. We zijn een eind op weg, maar we kunnen uw hulp nog steeds goed gebruiken.

Als elke inwoners van Boxmeer 4 airmails !! overmaakt via onderstaande link, dan hebben wij het benodigde aantal voor het buitenspeelpakket. Heeft u al gedoneerd? Vraag dan familie of vrienden buiten Boxmeer. Want het maakt niet uit waar u woont, wij zien graag dat u uw betrokkenheid toont.

https://www.airmiles.nl/samen-sparen/4000014#accept

Names alle kinderen van Jenaplan Kindcentrum Boxmeer, hartelijk dank voor uw bijdrage 
advertentie