Deel dit artikel ‹ Terug

Brabantse cabaretier Rob Scheepers naar Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 25 april 2017


Scheepers schetst in scherpe en herkenbare grappen zijn worsteling met de vooruitgang.

Rob Scheepers
Schroot

‘Wil jij hier nog iets van bewaren? Anders gaat het naar de schroot.’
Met die vraag duwden Robs ouders hem een kratje in zijn handen met oude videobanden, tijdschriften en cassettebandjes. En óf hij iets wilde bewaren: zijn complete puberteit zat in dat kratje!

In ‘Schroot’ mijmert Rob Scheepers - van wie na zijn optredens in DWDD ineens heel Nederland weet hoe grappig hij is - of het vroeger écht wel beter was. Met een leeg cassettebandje naar een vriend fietsen om de nieuwe plaat van Prince op te nemen had zijn charme. Toch?

De Brabander - winnaar van de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler - schetst in scherpe, hilarische en herkenbare verhalen zijn worsteling met de vooruitgang.

Schouwburg Cuijk
Di 2 mei, 20.15 uur
18,75 (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.robscheepers.com
www.schouwburgcuijk.nl

___________________________________

Rob Scheepers, uit Sterksel (NB), beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters. Voor de razend succesvolle nieuwjaarsconferences was geen kaart meer te verkrijgen. In Toomler won Rob de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza, waarop hij mocht aanschuiven bij DWDD. Vele media-optredens later weet ook de rest van Nederland hoe grappig Rob Scheepers is.
Nu is de tijd rijp voor een solovoorstelling. Middels scherpe, hilarische en herkenbare verhalen schetst Rob zijn worsteling met de vooruitgang. 
advertentie