Deel dit artikel ‹ Terug

Ruim 175 deelnemers aan stoep- en schuurverkoop in gemeente Mill en Sint Hubert

Geplaatst op: dinsdag 18 april 2017


Op zondag 23 april wordt in de gemeente Mill en Sint Hubert weer de jaarlijkse stoep-, garage- en schuurverkoop gehouden. In Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord is van 11.00 uur tot 16.00 uur op ruim 175 adressen de meest uiteenlopende handelswaar te vinden. Op sommige adressen staan diverse verkopers bij elkaar, waardoor het totale aantal deelnemers ruim boven de 200 ligt. Aanmelden voor deelname kon tot vrijdag 14 april. Uiteraard kan men ook zonder aan te melden deelnemen, zorg dan dat het verkoopadres met ballonnen, vlaggen en andere aankleding goed herkenbaar is. Dit doen ook alle andere deelnemers.

Adressen
Alle deelnemende adressen die zich voor 14 april aanmeldde, worden in De Neije Krant van 19 april gepubliceerd. Tevens worden deze op inmill.nl geplaatst. Daar is vanaf 19 april ook een Excel bestand te vinden waardoor men de deelnemende adressen zelf kan selecteren op bijvoorbeeld adres, postcode of woonplaats. Maar zoals aangegeven zullen deelnemende adressen ook aan versiering herkenbaar zijn. Print de lijst van inmill.nl of knip de pagina uit De Neije Krant en sla zondag 23 april je slag in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Initiatief
Het initiatief voor deze jaarlijkse stoep- garage- en schuurverkoop is 3 jaar geleden genomen door Stichting Activiteiten Mill (SAM). Iedereen kan hier gratis aan deelnemen. SAM hoopt hiermee naast een leuke activiteit te organiseren, ook dat veel spullen een nieuwe eigenaar krijgen en zo minder spullen weggegooid zullen worden. Zie voor meer activiteiten van SAM ook www.beleefhetinmill.nl 
advertentie