Deel dit artikel ‹ Terug

Carbootsale Boxmeer 2010

Geplaatst op: vrijdag 22 januari 2010


Ook in 2010 wordt de Carbootsale Boxmeer georganiseerd.

Maar liefst op 5 zondagen worden wederom vele particuliere standhouders verwacht om hun gebruikte spulletjes aan de man te brengen. Van klein tot groot en van jong tot oud weten op de sale van hun spulletjes een leuke cent te maken. Van moeders stadsautootje tot met de bus met aanhanger van het werk worden thuis en bij de buren volgeladen en zonder gesjouw uitgepakt op de ruime standplaats.

Na dat de standplaatsen zijn ingericht gaat de poort om 9.00 open voor het publiek wat zich al ruim voor de openingstijd heeft verzameld. Met militaire precisie wordt de route over sale uitgezet om de beste koopjes als eerste in handen te krijgen. Hele families volgen iets later en maken een heerlijke buitenwandeling of het grote terrein en eenieder vind wel iets van zijn gading. De een met een plastic zakje met spullen en bij de ander moet de standhouder met kruiwagen of steekwagen meelopen om het allemaal mee te krijgen. Uiteraard is er extra vermaak voor de kleintjes en kan men genieten van een drankje of een hapje op het terras midden op de sale.

Nieuw is de sponsoring van lokale verenigingen. Elke Carbootsale krijgt een vereniging uit de regio een aantal gratis plaatsen toegewezen om op die manier gebuikte spullen van hun leden te verkopen en de verenigingskas eens flink te spekken. Verenigingen die interesse hebben in deze sponsoring kunnen zich aanmelden met een korte motivatie via info@carbootsaleboxmeer.nl.

De grootste en gezelligste rommelmarkt in de regio wordt gehouden op onderstaande zondagen:
* 25 April
* 30 Mei
* 04 Juli
* 01 Augustus
* 05 September

De Carbootsale Boxmeer wordt gehouden op het grote buitenterrein van restaurant De Witte Brug, St. Anthonisweg 63 te Boxmeer. Slechts 300 meter vanaf afslag 6 van de A73. Standhouders en bezoekers kunnen alle informatie vinden of zich aanmelden op www.carbootsaleboxmeer.nl of 0478-632507. (aanmelden kan vanaf 1 maart 2010) Deelnemen kan vanaf € 12,50 voor een ruime standplaats. De Carbootsale is geopend voor bezoekers van 9.00 tot 15.00uur.
advertentie