Deel dit artikel ‹ Terug

Theateragenda mei 2017 Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: woensdag 5 april 2017


cabaret | kleinkunst
dinsdag 2 mei
20.15 uur
18,75 euro
www.robscheepers.com

Rob Scheepers
Schroot

Brabander Rob Scheepers (Sterksel) beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters. Hij won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza, waarna hij mocht aanschuiven bij DWDD. Vele media-optredens en een overal uitverkochte Nieuwjaarsconference later weet ook de rest van Nederland hoe grappig Rob Scheepers is. Nu is de tijd rijp voor een solovoorstelling.

__________

toneel
woensdag 3 mei
20.15 uur
22,50 euro
www.toneelgroepmaastricht.nl

De Advocaat
Iedereen wil Moszkowicz zijn. Behalve Moszkowicz zelf.
Toneelgroep Maastricht

Schrijver Ilja Leonard Pfeijffer vertelt in ‘De Advocaat’ het verhaal van een strafrechtadvocaat uit Maastricht die de beste van Nederland moet worden. Het stuk is vrijelijk gebaseerd op het leven van Bram Moszkowicz en zijn familie. Een Shakespeareaans koningsdrama over de opkomst en zelfverkozen ondergang van een topadvocaat. Spell: Porgy Franssen (titelrol), Hans Trentelman, Hans van Leipzig e.a.

__________

muziek
zaterdag 6 mei
20.15 uur
24,75 euro
www.motelwestcoast.nl

Motel Westcoast
The American Dream

‘Zelden hebben vier stemmen zo goed bij elkaar gepast”, schreef OOR al eens over Motel Westcoast. En laten die topvocalisten ook nog eens de allerbeste Amerikaanse West Coast-songs op de setlist hebben staan. Met: Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee, Julian Thomas en een vijfkoppige band.

__________

theatershow
donderdag 11 mei
20.15 uur
25 euro
www.bostheaterproducties.nl

Powervrouwen 3
Een fenomenale vriendinnenrevue

‘De Powervrouwen zijn geestig, inventief en ontroerend en hun revue is een verrassing’, schreef de Theaterkrant vorig jaar. De powervrouwen Pamela Teves, Lieneke Le Roux, Mylène d’Anjou, Cystine Carreon, Caitlin Baank en Willemien Slot komen naar Cuijk voor een avond over herkenbare vrouwenzaken met hilarische, scherpe sketches en bakken vol zelfspot.

__________

SchouwCafé | de keuze van … Henk Roelofs & Frank van Hulst
muziek | jazz
vrijdag 12 mei
20.15 uur
16,75 euro (exclusief pauzeconsumptie; inclusief garderobe)
www.jazznjazz.nl

Azure Hiptronics
Ultrafunkatronicjazzhippop

Zo omschrijft Azure Hiptronics hun hypermoderne sound: ultrafunkatronicjazzhippop. Denk aan elektronica, rap, samples en beats en u komt een eind in de buurt van wat deze vier heren - twee Italiaanse en twee in Nederland geboren muzikanten - te bieden hebben. In zijn nieuwe show brengt het kwartet de nummers van zijn laatste album op het podium: ‘Hiptronics’. Een magische muziekmiddag.

__________

SchouwCafé | de keuze van … John Floore
familieconcert 6+
zondag 14 mei
14.00 uur
21,75 euro | t/m 12 jaar 15,75 euro
Moederdag

Behind the telescopes
Lavinia Meijer, harp
Aimée de Jongh, filmanimaties

Dompel je onder in een filmisch en muzikaal avontuur! Terwijl je kijkt naar een prachtige en ontroerende handgetekende animatiefilm op een groot scherm, verzorgt harpiste Lavinia Meijer live de complete muzikale begeleiding. Lavinia schreef het verhaal en de muziek; animator Aimée de Jongh zette dit om in passend bewegend beeld.

__________

cabaret | kleinkunst
donderdag 18 mei
vrijdag 19 mei
20.15 uur
33,75 euro
www.tinekeschouten.tv

Tineke Schouten
T-Splitsing

Een zeer persoonlijke show met alle bekende typetjes. Tineke Schouten kijkt in haar nieuwe theatershow nog eens goed naar de keuzes die ze zelf in de loop van haar leven maakte.

__________

cabaret | kleinkunst
zaterdag 20 mei
20.15 uur
30 euro
www.bostheaterproducties.nl

De Ploeg
Pilp Fuction

De Ploeg is terug en neemt een duik in de filmwereld. In ‘Pilp Fuction’ ontvouwt zich een fantastische theatervoorstelling. Een avond vol spektakel, spanning, liefde en drama zoals je normaal alleen in films ziet! De Ploeg: Peter Heerschop, Viggo Waas, Titus Tiel Groenestege, Han Römer, Genio de Groot, Loes Luca, Ria Marks, Ilke Paddenburg.

___________

toneel
dinsdag 23 mei
20.15 uur
18,50 euro
www.finkers.nl

Nasrdin Dchar
DAD

Acteur en Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar wordt vader. Maar hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? In deze tijd, in deze wereld? Zijn aanstaande vaderschap is ook een confrontatie met zijn roots, die zo belangrijk voor hem zijn. Welke elementen van het land, de cultuur en het geloof van zijn ouders gaat hij overdragen op zijn kind?

__________

cabaret | kleinkunst
woensdag 24 mei
20.15 uur
20,75 euro
www.markvandeveerdonk.nl
Afterparty in de foyer

Mark van de Veerdonk
Kaaskleum

Mark van de Veerdonk wordt gek van alle nutteloze gadgets, gereedschappen en goederen. In ‘Kaaskleum’ gaat de Brabantse cabaretier met de hoge grapdichtheid op zoek naar dingen die er wel toe doen. De rest mag, wat hem betreft, gerust mee met de aanstaande zondvloed.
Na afloop van de voorstelling is er een feestelijke afterparty in de foyer met de band ‘Roept U Maar’.

__________

muziek
vrijdag 26 mei
20.15 uur
24,75 euro
www.missmontreal.nl

Miss Montreal
Sanne Hans & band

Miss Montreal, de band onder leiding van Sanne Hans, gaat na twee eerdere succesvolle tournees opnieuw de theaters in. Over een titel wordt nog nagedacht, zeker is wel dat Sanne ook nu weer het achterste van haar tong zal laten zien. Uit het leven gegrepen anekdotes worden afgewisseld met persoonlijke liedjes.

__________

muziek
zaterdag 27 mei
20.15 uur
20,75 euro
www.michelinemusic.com
www.semperunitas.nl

Brel & Brass
Micheline Van Hautem & Harmonie Semper Unitas

De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt sinds het verschijnen van haar album ‘Songs of Jacques Brel’ uit 2002 gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. In ‘Brel & Brass’ gaat ze de samenwerking aan met de Sambeekse Harmonie Semper Unitas en bastrombonist Jos Jansen, een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland.

__________

familietheater 3+
woensdag 31 mei
14.30 uur
16,50 euro
www.ernstbobbie.nl

Ernst, Bobbie en de rest
De Vakantieshow

De shows van Ernst en Bobbie zijn altijd een heerlijke belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die ze maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met de bekende liedjes van tv.

__________

JULI 2016

muziek
zaterdag 15 juli
20.15 uur
15,75 euro
www.vierdaagseorkest.nl

Rooie Loper Concert
Vierdaagse Orkest

Het traditionele Rooie Loper Concert is de première van het Vierdaagse Orkest dat al vele jaren succes heeft met optredens in o.a. Wijchen, Boxmeer, Cuijk en Nijmegen, in de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Het orkest brengt een avondvullend programma met een mix aan muziekstijlen.

_______________________________________________________________________________

Bestel uw kaarten via www.schouwburgcuijk.nl of 0485-314344 (di t/m vr van 15.00-18.00 uur en twee uur voor aanvang van een voorstelling)

Alle prijzen zijn inclusief een pauzeconsumptie (tenzij anders vermeld) en garderobe.
advertentie