Deel dit artikel ‹ Terug

Landelijke Opschoondag 2017: doet u mee?!

Geplaatst op: dinsdag 7 maart 2017


Sluitingsdatum aanmelden: 13 maart

Op zaterdag 25 maart vindt de Landelijke Opschoondag weer plaats. In heel Nederland gaan vrijwilligers de straat op om zwerfafval op te ruimen. In het Land van Cuijk en Boekel doen we daar natuurlijk ook weer aan mee. We organiseren de Landelijke Opschoondag en twee Opschoondagen voor scholen. Doet u ook mee?! Aanmelden kan tot 13 maart.

Op zaterdag 25 maart trappen we af met de Landelijke Opschoondag. Heel Nederland is dan aan de slag met het opruimen van zwerfafval en dat doen we in het Land van Cuijk en Boekel ook. Ook voor de scholen organiseren we opschoondagen. Zij kunnen dit jaar op dinsdag 28 maart of donderdag 30 maart samen met de klas of de hele school meedoen om de buurt schoon te maken.

Materialen
Wanneer u deelneemt aan één van de opschoondagen dan wordt u voorzien van alle benodigde materialen: veiligheidshesjes, knijpers, handschoenen en afvalzakken. U bepaalt zelf waar u op gaat schonen. Wij komen de materialen en het ingezamelde afval ook weer bij u ophalen.

Meld u tijdig aan
Wilt u ook de handen uit de mouwen? Surf dan nu naar de website en meld u aan! Doe dat voor 13 maart 2017. Als u ervoor zorgt dat u zich op tijd aanmeldt, zorgen wij voor de benodigde materialen en de eventuele vergoeding. En natuurlijk krijgen alle kids die meedoen ook dit jaar weer een aardigheidje. www.afvalaanbieden.nl/lod

Volgend jaar
U kunt de datum voor de opschoondag voor volgend jaar ook alvast in uw agenda zetten:
zaterdag 24 maart 2018. 
advertentie