Deel dit artikel ‹ Terug

Komische vriendinnenkomedie Opvliegers in schouwburg Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2017


Heerlijke vriendinnencomedy rond overgangsperikelen. 

Opvliegers 2 - In de sneeuw

tekst: Allard Blom | regie: Martin Michel | spel: Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume

De heerlijke vriendinnencomedy ‘De Opvliegers’ is terug! Gingen de hartsvriendinnen Lydia, Ellen, Keet en Sas vorig seizoen nog naar Bali, dit keer is het tijd voor wintersport. 
Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor de TROS en haar vriendinnen mogen mee. En als je last heb van opvliegers, waar kun je dan beter zitten dan in de sneeuw? 

Een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk de overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben. Lydia ontkent het nog, Ellen heeft een nieuwe vriend, Sas is weer definitief single en Keet gooit het roer om. 

Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume zorgen opnieuw voor een heerlijke hilarische avond.

Schouwburg Cuijk
Dinsdag 14 februari, 20.15 uur
24 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.rep.nu 
www.schouwburgcuijk.nl

OPVLIEGERS van Rick Engelkes Producties bleek de verrassing van theaterseizoen 2015/2016. Volle zalen hebben een heerlijke en hilarische avond gehad met de vier vriendinnen tijdens hun vakantie op Bali. Net als het eerste deel wordt deze echte vriendinnencomedy gespeeld door Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume.