Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie Papierkunst van Evelien Mielekamp en Pieter Ermers

Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017


In het kunstkerkje van Velp van 4 tot en met 19 februari 2017

Evelien Mielekamp, 02-06-1961 en Pieter Ermers, 02-09-1958 zijn de personen achter Intuition Paperart. Hun missie is mensen te laten verbazen en verwonderen door de vele toepassingen van papier. Van origami tot papieren objecten met een functie. Ook hun interesse voor verschillende culturen is duidelijk zichtbaar in de kunstwerken die ze tijdens deze expositie tentoonstellen.

Evelien heeft jaren voor de klas gestaan. Dit leven heeft ze ingeruild voor haar passie voor papier. Zij maakt gebruik van allerlei technieken waarvan sommige in Nederland niet veel gebruikt worden zoals origami, quillen, quilten, 3d origami, tessellations. Samen met Pieter Ermers brainstormen ze over de ideeën, worden fantasieën gevisualiseerd en gerealiseerd. Pieter Ermers heeft gewerkt als creatief vormgever en art director. Nu laat hij het digitale vormgeven steeds meer los om weer terug te komen bij het werken achter de tekentafel en het ambacht.
http://www.intuitionpaperart.nl/

Deze expositie kunt u bezoeken van 4 februari t/m 19 februari 2017, elke za + zo van 11-17 u. in het Kunstkerkje van Velp, Pastoor Loefweg 1, Velp bij Grave. www.kunstinhetkerkje.nl