Deel dit artikel ‹ Terug

La marmotte viert 10-jarig bestaan

Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017


Café – cafetaria – catering La marmotte uit Oploo viert deze maand alweer haar 10-jarig bestaan. Afgelopen weekend werd dat groots gevierd met drie dagen feest. Een druk bezocht weekend met een afwisselend programma.

Wat gestart is als een café met zaal en een cafetaria, is uitgegroeid tot een horecagelegenheid met een volwaardige cateringtak. La marmotte verzorgt catering voor feesten en partijen. Particulier of zakelijk, thuis of op locatie, met keuze uit diverse buffetten, BBQ’s en hapjes. Ook voor het huren van diverse materialen en/of levering van drank kan men bij La marmotte terecht.

Tien jaar La marmotte was reden voor een groot feest. De vrijdagavond stond in het teken van een Casino Night met leuke prijzen voor de winnaars. Vervolgens werd op zaterdagavond de 10 Years Party gevierd met DJ Martijn. En als afsluiter op de zondagmiddag de formatie MOTION LIVE.

La marmotte is gelegen aan de Vloetweg 27 te Oploo en is geopend van dinsdag tot en met zondag. Meer informatie over cateringmogelijkheden is te verkrijgen via telefoonnummer 0485-382121 of neem een kijkje op de website www.lamarmotteoploo.nl.  
advertentie