Deel dit artikel ‹ Terug

Statiegeldactie Cheerleaders Boxmeer

Geplaatst op: donderdag 19 januari 2017


De senior Cheerleaders uit Boxmeer vertrekken begin juli van het nieuwe jaar naar Tsjechië, Praag om precies te zijn, voor hun tweede deelname aan het Europees Kampioenschap Cheerleading! Zij vertegenwoordigen Nederland vanwege hun behaald Nederlands Kampioenschap Cheerleading 2016 in hun categorie, namelijk Senior Co-ed, level 5. Dit betekent, dat dit team uit jongens en meisjes bestaat van 14 jaar en ouder en op level 5 uitkomt.

Om deel te kunnen nemen aan het EK is behoorlijk wat geld nodig. Denk aan deelnamekosten, reis- en verblijfskosten en verzekeringen. De meeste cheerleaders zijn meteen gaan sparen zodra ze afgelopen juni wisten, dat ze naar het EK in Praag mochten. Maar soms leveren de bijbaantjes helaas net niet genoeg op. Vandaar dat op zaterdag 28 januari de Cheerleaders langs de deuren gaan in Boxmeer om lege flessen op te halen. U kunt uw lege flessen ook in een plastic zak aan de voordeur hangen of zetten: dan pikken wij die gewoon op! Op deze zaterdag staan er ook cheerleaders bij de JUMBO in Boxmeer. Hier zullen ze korte demonstraties geven en is het mogelijk om met ze op de foto te gaan! Verder kunt u ook uw statiegeldbonnetje bij Albert Heijn in Boxmeer in onze collectebus doneren.

Draagt u een flesje bij aan onze cheerleaders?

Voor meer informatie over Cheerleading en onze vereniging Partisans Athletics kunt u terecht op www.cheerleadersboxmeer.com, Youtube en de Facebook-pagina van Partisans Athletics Cheerleaders. Wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan de vereniging? Neemt u dan contact op met het bestuur via info@cheerleadersboxmeer.com
advertentie