Deel dit artikel ‹ Terug

(kerst)Markt, kunstijsbaan, lampionnenoptocht en meer tijdens Winterbeleving in Mill

Geplaatst op: maandag 28 november 2016


Op vrijdag 16 december staat de Winterbeleving weer op het programma. Samen met Ontdek Mill organiseert het Ondernemers Collectief Mill dit evenement in het Millse centrum. Ook die dag is er muziek, entertainment, een lampionnenoptocht, zijn de winkels tot later dan gebruikelijk open en is er een (kerst)markt voor kooplieden en hobbyisten. Dat alles van 16.00 uur tot 22.00 uur.

De sfeervolle markt voor kooplieden en andere belangstellenden zal in de Kerkstraat gehouden worden. Speciaal voor (uitsluitend) hobbyisten is er in Myllesweerd ruimte om hun zelfgemaakte spullen aan te bieden en te showen. Reserveer voor zowel de markt in de Kerkstraat als de markt voor hobbyisten in Myllesweerd tijdig de gewenste ruimte!

Schaatsbaan
Net als vorig jaar is er mede dankzij Stichting Activiteiten Mill tijdens de Winterbeleving op het kerkplein een 100m2 grote kunstschaatsbaan te vinden. Deze is vanaf 14.00 uur voor iedereen gratis toegankelijk. In de ochtend wordt deze aangeboden aan belangstellende basisscholen. Met deze schaatsbaan komt er nog meer wintergevoel in het centrum van Mill en dat past weer helemaal bij de Winterbeleving.

Markt
Wilt u deelnemen aan deze Winterbeleving? Dan kunt u voor het huren van een marktkraam en of grondplaats contact opnemen met de marktorganisator via:
Ansja Events
Telefoon 06 – 46 59 47 68
E-mail info@ansjaevents.nl
Website www.ansjaevents.nl

Hobbymarkt
Bent u een hobbyist en wilt u op vrijdag 16 december van 16.00 uur tot 22.00 uur deelnemen aan de hobbymarkt in Cultureel Centrum Myllesweerd? Neem dan contact op met:
Cultureel Centrum Myllesweerd
Hans Rutten
Telefoon 0485 – 45 43 66
e-mail beheer@myllesweerd.nl
Let op, deze markt in Myllesweerd is uitsluitend voor hobbyisten.

Meer
Wilt u meer weten over deze en alle andere activiteiten in de gemeente Mill en Sint Hubert? Zie dan ook www.uitinmill.nl en like de bijbehorende facebookpagina.   
advertentie