Deel dit artikel ‹ Terug

Zoektocht naar nieuw YTG-talent gestart

Geplaatst op: maandag 14 november 2016


BOXMEER – De zoektocht naar nieuw regionaal talent in de leeftijd van 25-35 jaar is weer gestart. The Young Talent Group zoekt enthousiaste, gedreven jong professionals die ertoe willen doen. Aanmelden kan tot 9 december. Op vrijdag 2 december om 19.30 uur organiseren ze een informatiebijeenkomst in De Weijer te Boxmeer.

In de regio kun je niet om de initiatieven van The Young Talent Group Land van Cuijk & Maasduinen heen. Van een Raadhuisplein in Boxmeer vol mét bedden. Omdat niet alleen het bed van Vincent van Gogh ergens in het Land van Cuijk staat, maar ook dat van veel andere talenten. Tot winkels die inmiddels blijvend aan het straatbeeld van Cuijk, Grave en Boxmeer zijn toegevoegd door het door hun georganiseerde pop-upshopproject. Zelfs de foodtruck trend lieten ze niet aan zich voorbij gaan én zo werd er vliegensvlug een succesvol festival op poten gezet. “Ja, we zijn echte aanpakkers”, laat voorzitter Michiel Mijdam trots weten.

Hij omschrijft de groep als een ‘bonte verzameling jonge professionals uit het Land van Cuijk en Maasduinen’. “Van talenten uit het bedrijfsleven, starters op de arbeidsmarkt, studenten tot zelfstandig ondernemers; de club is echt heel divers. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn ambitieus en hebben een frisse blik op de regio. Wij maken ons hard voor een aantrekkelijke omgeving waar het beter wonen, werken en recreëren is. Samen zetten we deze regio op de kaart.” Daarbij wordt samengewerkt met andere stakeholders in de regio, zoals de regionale gemeenten, Industriële Kring en andere netwerken.

Zelfontplooiing en zelfontwikkeling zijn ook een grote gedeelde drijfveer van de jonge talenten. The Young Talent Group organiseert dan ook regelmatig bedrijfsbezoeken, kennissessies en workshops. “Daarnaast komen we regelmatig bij elkaar voor een gezellig borrelmoment; zo zijn er in het afgelopen jaar ook vele vriendschappen ontstaan.”

“Ben je tussen de 25 en 35 jaar? Kom je uit de gemeente Bergen, Boxmeer, Cuijk, Grave, Gennep, Mill en St. Hubert, Mook of Sint Anthonis? Dan zijn we op zoek naar jou! Een beeld krijgen van wat wij doen? Neem een kijkje op The Young Talent Group-Facebook pagina of volg ons op Twitter via @YTG_LVCM. Aanmelden kan tot 9 december via www.theyoungtalentgroup.nl of mail naar aanmelden@theyoungtalentgroup.nl. Wil je meer weten, bezoek dan onze informatieavond op vrijdag 2 december om 19.30 in De Weijer te Boxmeer”, besluit Mijdam.