Deel dit artikel ‹ Terug

Meerstoel met.. Natuurlijk Resi op vrijdag 25 november

Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016


Goed nieuws voor alle voedselliefhebbers onder ons. De Meerstoel aan de sluizen in Sambeek is gestart met een nieuw concept genaamd Meerstoel met.. De Meerstoel nodigt lokale, jonge foodies/foodbloggers/food designers en voedselfanaten uit om voor een kleine groep mensen te komen koken! Na een zeer geslaagde eerste editie is het de hoogste tijd om onze volgende gastchef bekend te maken.  

Als tweede gastchef mogen wij vol trots Natuurlijk Resi verwelkomen! Deze dame uit Maashees heeft al een aantal jaren haar eigen bedrijf en is werkzaam als o.a foodcoach. Als ze niet in haar moestuin te vinden is, staat ze in de keuken of is ze bij haar kippetjes. Gezonde voeding en bewust met je voedsel omgaan kenmerkt Resi. Ze kookt geheel vegetarisch en met veel rawfood en veganistische invloeden. Door middel van haar blog en workshops wil Resi zo veel mogelijk mensen verrassen en inspireren met gezonde en goede voeding.  

Voor Meerstoel met Natuurlijk Resi gaat Resi geheel op de veganistische tour. Dierlijke producten, tarwe en geraffineerde suikers staan niet op het menu. Lokale en mooie seizoensproducten wel! We nodigen je uit voor een avond vol veganistische kookkunsten, met Resi als gastchef wordt dit een bijzondere en smakelijke ontdekkingsreis!  

Voor het vaste bedrag van € 28,50 krijgt u een avond vol lekker eten. Dit kan een drie-gangen diner zijn of verschillende kleine gerechten.  

Natuurlijk Resi krijgt complete vrijheid. Wel is er één ingrediënt dat sowieso terug komt op jouw bord, namelijk de walnoten van de boom uit onze achtertuin. De rest van de avond is een verrassing!  
Krijg jij er ook al honger van en wil jij deze bijzondere en gezonde editie van Meerstoel met Natuurlijk Resi niet missen, reserveer dan snel via  info@meerstoel.nl

Spelregels 
- Reserveren is een vereiste. We hebben plek voor maximaal 16 mensen, dus wees op tijd! De aanmelding sluit op 23 november.
- Geef aan als u iets niet wilt/kunt/mag eten dan houden we er rekening mee.
- De prijs € 28,50 is exclusief drank.

Tot vrijdag 25 november! 

Meer informatie: www.meerstoel.nl