Deel dit artikel ‹ Terug

Jon van Eerd in hilarische komedie

Geplaatst op: maandag 7 november 2016


Nieuwe voorstelling van de koning van de humor: Jon van Eerd.

Harrie let op de kleintjes
Jon van Eerd e.a.

tekst: Jon van Eerd | regie: Caroline Frerichs | muziek: Marco Braam | spel: Jon van Eerd, Arie Cupé, Zjon Smaal, Margo Dames en April van Amelsvoort | decor: Jos Groenier | kostuums: Arno Bremers

Jon van Eerd is en blijft de onbetwiste koning van de humor. Zijn voorstellingen zijn grappig, dwaas en hartveroverend en een beproefd medicijn tegen alle mogelijke vormen van chagrijn en andere ongemakken. Als je denkt ‘het kan niet gekker’ vliegt hij volledig uit de bocht, pakt je bij je lach-lurven en slingert je langs een kermis van onbetaalbaar kolderieke, dolkomische situaties. Houd u rekening met zuurstoftekort, want het wordt een avond non-stop lachen!

Na het veelgeprezen ‘Harrie Baba’ laat Van Eerd zijn alter ego Harrie Vermeulen ditmaal opdraven als babysitter. Niet dat hij er veel plezier in heeft. Harrie klaagt speen en been als hij moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er als altijd weer een enorme puinhoop van. En wat te doen als de baby’s ineens zijn verdwenen?

Schouwburg Cuijk
Vr 2 december, 20.15 uur
26,75 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.pretpakhuis.nl
www.schouwburgcuijk.nl