Deel dit artikel ‹ Terug

Halloween- en Griezeltochten in Mill voor alle leeftijden

Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016


Scouting Mill en het Ondernemers Collectief Mill organiseert op zaterdagavond 5 november 2016 opnieuw 2 gratis Halloweentochten. De eerste tocht is vanaf 17.30 uur voor de kleinere jeugd en vanaf 19.30 uur is er een engere griezeltocht voor de jeugd met wat lef.

Halloweentocht
Vanaf 17.30 uur start er vanuit Myllesweerd een tocht voor kinderen tot en met groep 5. Dit is een tocht van zo’n 2 kilometer door een gedeelte van het centrum en de prinsessenbuurt. Naast enkele activiteiten zullen zij ook op een aantal plaatsen via tricks and treats wat lekkers krijgen. Uiteraard is het de bedoeling dat kinderen verkleed gaan en ouders zelf zorgen voor begeleiding.

Griezeltocht
Vanaf 19.30 uur is er een Halloween Griezeltocht. Ook deze vertrekt vanuit Myllesweerd en brengt de deelnemers naar de meest enge en donkere plekjes rond het Millse centrum. Deze is voor jeugd van groep 6 en ouder, mits je wat lef hebt en niet al te bang bent. Deze griezeltocht is een kilometer of 5 lang. Deelname op eigen risico en kan op sommige plekken eng zijn!

Aanmelden
De Halloweentocht voor de kleinere jeugd start vanaf 17.30 uur in groepjes vanuit Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Elke 5 minuten zal er een groepje van zo’n 10 kinderen met ouders/begeleiders aan de tocht door de Prinsessenbuurt beginnen. Zorg zelf voor begeleiding van uw kind/kinderen en een reflecterend veiligheidshesje. Vanaf 19.30 uur kunnen groepen aan de engere griezeltocht beginnen. Dit elke 10 minuten vanuit Myllesweerd.

Gratis
Deelname is helemaal gratis. Aanmelden voor zowel de Halloweentocht als Griezeltocht kan via info@uitinmill.nl en telefonisch via tel. 0485-325634. www.ocmill.nl en www.uitinmill.nl
 
advertentie