Deel dit artikel ‹ Terug

Maandelijkse Tv-uitzending Lokale Omroep Mill - wereldwijd te zien

Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016


Iedereen, ook degene die niet in de gemeente Mill en Sint Hubert wonen of geen Ziggo-abonnee zijn, kan naar de Lokale Omroep Mill kijken en luisteren. Dat kon al een hele tijd via de website van de L.O.M. waar men kan kiezen voor kijk of luister live. Maar er is sinds een tijdje ook een speciale app beschikbaar voor bijvoorbeeld iPad of smartphone. Deze Lokale Omroepen app is gratis via de appstore te installeren. Kies vervolgens voor de Lokale Omroep Mill en kijken of luisteren maar!

Tv-uitzending
Op zondagavond 30 oktober start om 20.00 uur weer de maandelijkse uitzending van L.O.M. TV. Deze is roulerend te zien tot en met maandagavond. Vervolgens zal deze nog elke maandagavond worden uitgezonden. In deze maandelijkse uitzending ziet u sfeerreportages van o.a.:
De Duo marathon;
Huldiging jubilarissen van reddingsbrigade Erica;
De beurs Hobby doewat;
De installatie van de nieuwe jeugdraad gemeente Mill en Sint Hubert;
De Top 100 Jan Linders Fonds;
Het Skate event in Langenboom;
Het Pluk en oogstfeest bij Tongelaar;

Frequenties
L.O.M. radio is in de hele regio via FM 107.3 te beluisteren in de vrije ether en op de kabel via Ziggo in de gemeente Mill op 87.5 FM. Op Tv is L.O.M. radio te beluisteren op de achtergrond van de Lokale Tv-krant via Ziggo digitaal kanaal 45 en analoog via kanaal 22. Wereldwijd is L.O.M. radio te horen via luister live op www.lokaleomroepmill.nl. Ook is er een speciale app beschikbaar om ook live naar Lokale Omroepen te kijken en luisteren. Ook de Lokale Omroep Mill is hierop te vinden.