Deel dit artikel ‹ Terug

Auto Totaal Cuijk wint sneeuw-kerstboom

Geplaatst op: vrijdag 11 december 2009


“Wij gaan nu zelf dus ook maar voor kerstman spelen”

Henrie Thoonen van Auto Totaal Cuijk aan het Riet 11 werd deze week verrast met een enorme sneeuwkerstboom. “Vorige week kreeg ik een telefoontje van de accountmanager van de Ribank,” vertelt Henrie. “Deze zei jullie hebben een prijs gewonnen.” Dit soort telefoontjes krijgt men wel vaker. Maar meestal win je pas een prijs als je ook wat koopt. “Nou, in dit geval niet. Hij zei Henrie, jullie hebben een joekel van een sneeuw kerstboom gewonnen.”

Niet precies wetend wat een sneeuwkerstboom nu eigenlijk is, dacht Henrie nou fijn, leuk hartstikke bedankt. Henrie: “Tot dat deze week twee professionele etaleurs uit Frankrijk een dikke twee en halve meter grote kerstboom bij ons aan de receptie balie op kwamen tuigen. Meer dan 2 uur zijn deze ware kunstenaars bezig geweest, maar nu staat er ook iets.” Iedereen die deze speciale kerstboom live wil zien is van harte welkom bij Auto Totaal Cuijk.

Niet alleen Henrie en Marijke Thoonen werden door de Ribank verrast, maar ook voor u heeft men nog een cadeautje. “Ribank heeft de succesvolle auto financieringactie verlengd,” vertelt Henrie. “Wie de komende 3 maanden een auto financiert betaald slechts 4,9 % rente. En als een klant deze weken nog een auto koopt bij ons, zal ik nog extra voor kerstman spelen. Dat door een hoge inruil prijs te garanderen.” Zie ook www.autototaalcuijk.nl.