Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe filmcyclus bij BiblioPlus over mensen die ‘ervoor gaan’

Geplaatst op: dinsdag 9 augustus 2016


BiblioPlus biedt in samenwerking met Sociom, de SWOGB (Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer), OLC (Ouderen en Levensvragen Land van Cuijk) en De Weijer in Boxmeer weer een mooie nieuwe filmreeks aan.

Ervoor gaan! Een doel voor ogen hebben en daar alles voor over hebben. Dat kan mensen tot fantastische mensen maken maar ze ook de vernieling in helpen. Zijn zij die in hun enthousiasme zo ten onder gaan, toch geweldige mensen? Of zijn ze gewoon dom geweest?

Dit zijn vragen die opkomen bij het zien van de geselecteerde films in de nieuwe filmcyclus Boxmeer. Stuk voor stuk prachtige films die tot nadenken stemmen en voldoende gespreksstof bieden.

De volgende films komen in de cyclus aan bod:

Vrijdag 14 oktober 2016: Buddha Collapsed Out Of Shame

Vrijdag 11 november 2016: Still Life

Vrijdag 13 januari 2017: In This World

Vrijdag 10 februari 2017: Omar


De filmvertoningen vinden plaats in de filmzaal vaan De Weijer en starten om 10.00 uur, inloop in de bibliotheek met koffie of thee is vanaf 9.30 uur.
Na afloop van de films vindt er tijdens een lunch in groepen in diverse ruimtes van De Weijer en de bibliotheek onder begeleiding van een gespreksleider een nabespreking plaats.

Kaarten kosten per film: € 11,00 inclusief koffie of thee vooraf en lunch tijdens de nabespreking. Een Passe-partout voor 4 films kost € 37,50.

Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar via www.biblioplus.nl , in alle bibliotheekvestigingen en voor aanvang van een voorstelling in bibliotheek Boxmeer.
Kijk voor meer informatie op www.biblioplus.nl

Bibliotheek Boxmeer, De Raetsingel 1, 5831 KC BOXMEER