Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie André Klompmakers - schilderijen

Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016


Kunst in ’t Kerkje in Velp bij Grave (NB)

Van zaterdag 6 augustus tot en met zondag 21 augustus exposeert André Klompmakers uit Middelburg zijn schilderijen in het Kunstkerkje in Velp bij Grave (NB). De expositie is geopend op zaterdagen en zondagen van 11 tot 17 uur.

Deze zomertentoonstelling van Kunst in het Kerkje in Velp gaat over ‘Zeeuwse landschappen’. Zonnige beelden zijn er te zien, Vaak vergezichten van prachtige Zeeuwse landschappen. Soms zijn het abstracte beelden in felle kleuren, dan weer de weergave van de Zeeuwse tradities zoals mannen en vrouwen in traditionele kleding. Sinds hij in Middelburg woont is de schilder en beeldhouwer André Klompmakers (1952) gefascineerd door het Zeeuwse landschap die hij abstraheert en in rijke kleuren vertaald met verf op doek.

André Klompmakers is geboren en getogen in Herpen. Zijn schildervaardigheden heeft hij in Mijdrecht opgepikt bij Atelier de Kromme Mijdrecht. Sinds 2013 heeft Klompmakers zich aangesloten bij Atelier Pakhuis 22 in Middelburg en is hij ook gaan beeldhouwen.

Kunst in het Kerkje
Adres: Pastoor Loefweg 1 Velp (NB)
Voor meer informatie over het concert- en expositieprogramma van stichting Kunst in het Kerkje, kijk op www.kunstinhetkerkje.nl.