Deel dit artikel ‹ Terug

Verkeersmaatregelen in Grave, Gassel en Escharen tijdens de Vierdaagse 2016

Geplaatst op: dinsdag 19 juli 2016


In verband met de Internationale Nijmeegse Vierdaagse van 19 t/m 22 juli 2016, met de doorkomst in de gemeente Grave, worden er diverse straten afgesloten op vrijdag 22 juli 2016 in de gemeente Grave. De afsluitingen in en rondom de binnenstad én richting kerkdorp Gassel wijken nauwelijks af van afsluitingen in voorgaande jaren tijdens de Vierdaagse.

In verband met de 100ste editie van de Vierdaagse is dit jaar een speciale route (55km) toegevoegd. Deze route gaat onder anderen, afwijkend van voorgaande jaren, door de wijk Estersveld (Estersveldlaan – Willem van Esterenweg) en het kerkdorp Escharen (Willem van Esterenweg-Sint Machutsweg-Beerschemaasweg-Rotscheweg). De kruising Estersveldlaan-Essinklaan (Estersveld) wordt bemand door verkeersregelaars waardoor autoverkeer in beperkte mate mogelijk blijft. Dit alles leidt vrijdagochtend 22 juli 2016 (vanaf 05.00u) tot verkeershinder.

Het volledige verkeersbesluit, met daarbij alle tijden van de afsluitingen, is in te zien op www.staatscourant.nl en bij de publieksbalie van het stadhuis.
 
advertentie