Deel dit artikel ‹ Terug

Voorzitter Juliana Mill bakt ze bruin

Geplaatst op: donderdag 10 december 2009


Kwalitaria de Frietkraam schenkt wedstrijdbal

Een weddenschap rond een squashwedstrijd zal er nu voor zorgen dat voorzitter Joop van Veen van RKSV Juliana een dagje friet zal bakken. Dit bij Kwalitaria de Frietkraam aan de Marijkestraat op vrijdag 18 december vanaf 15.00 uur.

Een tijdje geleden namen Joop van Veen (voorzitter Juliana) en Ben Ruwiel (Kwalitaria de Frietkraam) uit Mill deel aan een squashtoernooi. Zoals zo vaak hoorde je ook daar: “Dat ga ik wel winnen van je”. Om deze uitspraak nog wat kracht bij te zetten werden er over en weer nog wat prestaties aan toegevoegd. Ben: “Als jij wint lap ik jullie ramen.” Joop als voorzitter van Juliana ook niet flauw: “Als jij wint bak ik bij jullie een dagje friet.”

Het toernooi werd door Ben gewonnen. Vandaar dat Joop op vrijdag 18 december vanaf 15.00 uur te vinden zal zijn achter de frituur van de Frietkraam. Joop hoeft het echter niet gratis te doen. Nancy en Ben Ruwiel sponsoren RKSV Juliana voor de inzet van Joop een wedstrijdbal. Deze zal hij op vrijdag 18 december na zijn werk als patattenbakker bij Kwalitaria de Frietkraam in ontvangst nemen.
advertentie