Deel dit artikel ‹ Terug

Jaarlijkse expositie van Fotoclub Kiekus

Geplaatst op: vrijdag 4 december 2009


Fotoclub Kiekus uit Wanroij organiseert dit jaar voor de 26’ste keer een foto-expositie waar het werk van haar leden getoond wordt. Traditioneel vindt deze expositie plaats rond de feestdagen; dit jaar op 26, 27 en 28 december in 't Wapen van Wanroij (Kwikstraat 6 te Wanroij).
De club bestaat uit ruim dertig actieve leden die zich bezig houden met alle facetten van de fotografie. Van traditioneel zwart/wit en afdrukken in de eigen doka tot en met de nieuwste digitale technieken. En van natuurfotografie tot portretfotografie.

De leden zijn dit jaar wederom druk bezig geweest om vast te leggen en te laten zien wat hen boeit. De stijlen en voorkeuren zijn zeer verschillend en vormen in de expositie een dynamisch geheel. Voor wie geïnteresseerd is in foto's, is er zeker iets van zijn/haar gading te vinden! Tijdens de expositie zijn leden van de fotoclub aanwezig om toe te lichten of uitleg te geven.

Zoals gebruikelijk hebben we ook een speciale avond. Op maandag 28 december is Pim Ras onze gast (www.pimras.nl).
Als professionele fotograaf heeft Pim voor het Algemeen Dagblad vele internationale toernooien mogen fotograferen waaronder vijf Europese- en WereldKampioensschappen voetbal en vier Olympische Spelen. Met deze foto’s heeft hij diverse prijzen gewonnen bij de wedstrijd om de Zilveren Camera en de internationale fotowedstrijd van de franse sportkrant L'Equipe.

Kortom, een avond die u niet mag missen.

De toegang tot de expositie is gratis. Op 28 december (presentatie van Pim Ras) is de toegangsprijs € 5,00
Meer informatie vindt u op: www.fotoclubkiekus.nl.

De expositie is geopend op:
26 december van 13.30 uur tot 17.00 uur
27 december van 13.30 uur tot 17.00 uur

Presentatie Pim Ras:
28 december van 20.00 uur tot 22.30 uur (zaal open om 19.00uur)

Voor meer informatie en reservering kunt u zich wenden tot:

club-informatie@fotoclubkiekus.nl of telefonische
(s.v.p. na 18:00 uur) bij

Frank Wolters     0485 575809
Bert Daanen       0485-361553
advertentie