Deel dit artikel ‹ Terug

Café Brein bijeenkomst 6 juni 2016

Geplaatst op: maandag 30 mei 2016


Op maandag 6 juni 2016 is er weer een Café Brein in Boxmeer. Deze keer zal Pluryn een presentatie houden over het gebruik van Quli.
Quli is een gratis online zorgplatform en staat voor Quality of Life. Quli helpt om mee te blijven doen, baas over eigen gezondheid te zijn en vooral ook gezond te blijven. Kwaliteit van leven, het sociale netwerk en hulp bij zorgvragen, daar draait het om.
Café Brein is een trefpunt voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan als gevolg van een beroerte, ongeval, hersentumor, MS, Parkinson of reanimatie. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl.

“Wil je meer zelf doen en beter voor jezelf kunnen zorgen? Maar soms wel wat hulp gebruiken? Dan kan Quli de uitkomst voor je zijn.”
Quli is een open gezondheidszorgplatform dat je ieder moment van de dag bijstaat, tips en tools biedt om je leven makkelijker en aangenamer te maken, gezond te worden en blijven of anders om te gaan met je ziekte of beperking. Quli zorgt ervoor dat je de regie over jouw eigen zorg kunt houden. Via het sociale netwerk in Quli deel je je ervaringen met familie, vrienden, lotgenoten en zorgprofessionals. Je hebt zorgdossiers altijd bij de hand. Jij bepaalt wie er inzage heeft in welke gegevens.

Café Brein vindt plaats op maandag 6 juni 2016 van 19.30 tot 21.30 uur in De Driewiek, Jeroen Boschstraat 49 in Boxmeer. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Café Brein is een samenwerking van Pluryn, Syntein, Pantein, SWZ, Steunpunt Mantelzorg en MEE Noordoost Brabant. Neem voor meer informatie contact op met Harm Wijnhoven MEE-NOB 0413-334733 of 088-4653711