Deel dit artikel ‹ Terug

Oefenen met de computer met de cursus Klik & Tik

Geplaatst op: maandag 23 mei 2016


Veel landelijke instanties en ook lokale organisaties richten steeds vaker hun dienstverlening digitaal in. In onze digitale maatschappij ondervinden mensen die moeite hebben met de computer daarvan dagelijks problemen. Maar er is goed nieuws, er is wat aan te doen! BiblioPlus geeft de cursus ‘Klik en Tik’ voor iedereen die wil oefenen met de computer.

Zoeken op internet, e-mailen, online formulieren invullen, downloaden, het komt allemaal aan bod. De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal acht deelnemers. Maandagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in de bibliotheek Boxmeer en donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Cuijk. Het doorlopen van de cursus duurt, afhankelijk van welke cursus u volgt, gemiddeld zeven bijeenkomsten. Er wordt stap voor stap geoefend op computers van de bibliotheek en iedereen werkt in zijn eigen tempo. Indien er plek is kan op ieder willekeurig moment worden ingestroomd. Kosten voor deelname bedragen voor bibliotheekleden 25 euro en 35 euro voor niet-leden.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd, of kent u iemand voor wie een cursus ‘Klik & Tik’ een passend aanbod is? Aanmelden kan via klikentik@biblioplus.nl of neem contact op met het secretariaat van BiblioPlus via tel. 0485 - 583 500. U kunt uw naam en telefoonnummer doorgeven, waarna u wordt teruggebeld. Met u wordt overlegd welke cursus het beste aansluit bij u vraag en voorkennis.  

www.biblioplus.nl
advertentie