Deel dit artikel ‹ Terug

Leuke Broeders voor het goede doel

Geplaatst op: woensdag 11 mei 2016


De komende maand zet Leuke Broeders zich in voor Stichting Namelok. Zij heeft als doel de leefsituatie van diverse gemeenschappen in Kenia te verbeteren door het realiseren van waterputten. Leuke Broeders draagt hier graag een (bak)steentje aan bij. Het doel is om 3 waterputten van elk €1000 te doneren. Dat kunnen we niet alleen, maar met jullie hulp moet dat lukken. Op 12 juni gaan we daarom samen met jullie een Afrikaans-Bourgondisch feestje bouwen. Tijdens deze dag is er van alles te doen. Zo hebben we Percussiegroep Metisse, onder leiding van Yolanda van Loon, die ons is Afrikaanse sferen brengt met haar slagwerken. Ook zal er die dag een DJ zijn om afwisselend de muzikale ondersteuning te verzorgen. Ook voor de kinderen is het een feestje. Er is zoals gewoonlijk kinderopvang met verschillende leuke spelletjes en activiteiten.

Water voor jou, water in Kenia
Om het benodigde geld bij elkaar te krijgen zijn er verschillende activiteiten. Zo is er allereerst de verkoop van de waterflessen inclusief handgemaakte armbandjes. Vanaf afgelopen weekend kun je in het restaurant een fles water kopen tijdens het eten. Deze kost €5, is gevuld met heerlijk koud Brabants water en je krijgt er een handgemaakt armbandje uit Afrika bij. Ook de fles zelf mag je mee naar huis nemen (leuk om thuis te vullen met water, olie, azijn etc).

Tropische vruchten uit eigen tuin
Daarnaast hebben we iets heel speciaals, namelijk de verkoop van 50 stekjes van de Tamarilloboom uit Afrika. De vruchten van deze snelgroeiende plant smaken heerlijk fris een tikkeltje zoet/zuur, maar zeer aromatisch. Het is te vergelijken met een zeer zoete tomaat, kiwi, passievrucht en guave smaak. Wees er snel bij, de verkoop gaat snel! Reserveer jouw plantje nu per mail of telefoon.

Spullen over?
Daarnaast zal er een veiling zijn. U kunt hiervoor de komende tijd spullen inbrengen. Neem hiervoor even contact op 0485385338 of info@leukebroeders.nl

Oproep aan alle ondernemers
Tot slot organiseren we een loterij. We vragen ondernemers uit de regio om hiervoor een leuke bijdrage te leveren. Dit kan een product of dienst zijn. Alle opbrengst gaat naar het doel. Dus ben jij, of ken jij die ondernemer die zijn steentje wil bijdragen, neem dan contact op 0485385338 of info@leukebroeders.nl

Er zijn nog meer activiteiten in ontwikkeling, dus houd de Facebookpagina in de gaten! We zien jullie graag 12 juni voor een onvergetelijk feest in Overloon en een onvergetelijk resultaat in Kenia! 

www.leukebroeders.nl
advertentie