Deel dit artikel ‹ Terug

Comité VierdaagseFeest Cuijk druk in de weer

Geplaatst op: maandag 9 mei 2016


CUIJK – Het belooft tijdens de Vierdaagse-week weer één groot feest te worden in Cuijk. De leden van het Comité VierdaagseFeest Cuijk zijn druk in de weer met de organisatie van de festiviteiten die van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli plaatsvinden op de Maaskade.

Voorzitter Ingrid Kloosterman ligt alvast een tipje van de sluier op. “Natuurlijk ontdek je in het programma weer onze klassiekers, zoals de Classics Dance Night op zaterdagavond en op donderdagavond het concert van het Vierdaagse Orkest. De Zeskamp ontbreekt natuurlijk ook niet; die blijft zoals vorig jaar op de zondagmiddag. En we hebben goed nieuws, want op dinsdag komt de Marinierskapel der Koninklijke Marine – net zoals vorig jaar – weer naar Cuijk.”

Nieuwe gezichten
Maar het meest verheugd is ze met de uitbreiding van het Comité. “In navolging van Patricia de Ryck en Sofie Ebben, die sinds vorig jaar lid zijn, zijn Lilian Keijzers, Roel Bonants en Miguel Blokland tot het Comité toegetreden. Ontzettend fijn, want bij de organisatie van zo’n week komt een hele boel kijken.”

Op dit moment is het Comité VierdaagseFeest Cuijk druk in de weer met afspraken rondom de sponsoring. “Ondernemers uit de regio die ons feest een warm hart toedragen, mogen zich natuurlijk ook rechtstreeks bij ons melden”, lacht Kloosterman. “Dan kunnen wij over een tijdje ook ons definitieve programma presenteren. Eén ding weten wij zeker: het is absoluut de moeite om van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli een weekje vrij te plannen.

Volg de verrichtingen van het Comité via Twitter @cuijkvierdaagse of Facebook: https://www.facebook.com/vierdaagsefeest.cuijk