Deel dit artikel ‹ Terug

Totale opbrengst actie Jan Linders 1150 Euro voor toekomstige speeltuin Boxmeer!

Geplaatst op: maandag 25 april 2016


De Stichting Recreatie en Meer is enorm trots en blij met het succesvolle resultaat van de eerste statiegeldflessen actie bij de Jan Linders Boxmeer. Totaal werd in twee weken tijd 301 Euro aan lege flessen ingezameld en gedoneerd voor de toekomstige speeltuin in Boxmeer. Om het succes nog groter te maken heeft Jan Linders het geldbedrag verdubbeld zodat de realisatie van de speeltuin weer een stap dichterbij is. De statiegeldactie leverde een totaal bedrag op van € 602.

Ook werd er gigantisch veel hemelse modder, zuurvlees en vlaai gegeten door de inwoners uit de gemeente Boxmeer om de Stichting Recreatie en Meer een hart onder de riem te steken en financieel te ondersteunen. Van ieder verkocht product ging er 1 euro naar de Stichting. Deze actie heeft de toekomstige speeltuin 537 Euro opgeleverd. De stichting wil dan ook iedereen bedanken die heeft meegeholpen om beide acties bij de Jan Linders tot zo’n groot succes te maken.

Heeft u nog statiegeldflessen staan en wilt u de speeltuin steunen? Bewaar ze tot september dan komt er een nieuwe inzamelingsactie of stuur de speeltuin een berichtje via info@speeltuinboxmeer.nl, dan worden de flessen bij u opgehaald en worden ze bewaard tot de volgende actie in september.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de speeltuin? Kijk dan op www.speeltuinboxmeer.nl of volg ons via Facebook en/of Twitter.