Deel dit artikel ‹ Terug

Stichting Recreatie en Meer gaat succesvol het voorjaar in!

Geplaatst op: dinsdag 29 maart 2016


Ook zo genoten van de paasdagen? De Stichting Recreatie en Meer kan wederom terug kijken op twee zeer succesvolle paasactiviteiten. Meer dan 30 kinderen hebben de paashaas in de supermarkt van Jan Linders Boxmeer geholpen om zijn paaseieren te zoeken die hij vorige week was kwijt geraakt.

De Stichting is enorm blij met al deze enthousiaste deelnemers want nu het voorjaar is begonnen, wordt de wens naar een mooie grote buitenspeeltuin natuurlijk alleen maar groter. Hoe fantastisch zou het zijn, als u volgend voorjaar alleen maar op de fiets hoeft te stappen om in uw eigen directe omgeving te kunnen genieten van spelende kinderen in een mooie “groene” speeltuin met de meest innovatieve speeltoestellen?
Help deze droom werkelijkheid te worden door de Stichting Recreatie en Meer financieel te steunen. Hoe? Laat u kinderen deelnemen aan de activiteiten die de Stichting organiseert of verzamel u lege statiegeldflessen en lever ze in week 15 en 16 in bij de Jan Linders in Boxmeer. De totale opbrengst komt ten goede van de realisatie van de speeltuin.

Zaterdag 16 april “Versier je eigen shirt of broek”

Kun jij geen afscheid nemen van je oude shirt of broek? Maak hem dan als nieuw tijdens deze activiteit door hem te versieren en je hebt na afloop een uniek kledingstuk waarin je gezien mag worden.
Locatie: Jan Linders , Koorstraat 10 Boxmeer
Opgave: bij de Kassa van Jan Linders of via de mail: info@speeltuinboxmeer.nl
Deelname: €2.50

Zondag 17 april “ Bloemstukje maken”
Heb jij ook zo’n groene vingers? En wie zou jij graag willen verrassen met een uniek bloemstukje? Laat je inspireren door andere kinderen of maak je eigen groene creatie van
bloemen en planten en verras iemand met jouw bloemstuk.
Locatie: Jan Linders , Koorstraat 10 Boxmeer
Opgave: bij de Kassa van Jan Linders of via de mail: info@speeltuinboxmeer.nl
Deelname: €2.50

Voor meer informatie over de Stichting Recreatie en Meer en over de toekomstige speeltuin kijk op www.speeltuinboxmeer.nl