Deel dit artikel ‹ Terug

Het programma van de Lentekermis in Rijkevoort is bekend!

Geplaatst op: dinsdag 29 maart 2016


Tijdens het lange hemelvaartweekend van woensdag 4 t/m zondag 8 mei 2016 is er in Rijkevoort wederom een zeer gevarieerd programma samengesteld. Want de organisatie heeft dit jaar een breed scala van artiesten gecontracteerd en daarom wordt dit weekend weer een geweldig feest in Rijkevoort voor jong en oud.

Brabantse Avond:
Op woensdag start de Lentekermis met veel gezelligheid en lachen met de Tonpraters. Topartiesten. Dit jaar zelfs 6 tonpraters en dus zal dit een geweldig feest gaan worden. Denk eens aan namen als Berry Knapen uit Heeze Zuid-Nederlands kampioen, Dirk Kouwenberg , ook Hans Keeris, Arian Compen en zeker niet de minste Peter vd Maas en wat zeker heel leuk is de enige vrouwelijke tonprater Christel vd Dungen. De Brabantse avond mag u niet missen.

Spot op Donderdag
Op donderdag is er voor het eerst in Rijkevoort de band “Spot”. SPOT! is een energieke band die bestaat uit een vijftal muzikanten. Deze levende medleymachine speelt muziek van alle stijlen, ieders smaak komt voorbij in de muzikale cocktail die SPOT! heet.
De dame en heren van de jonge feestformatie zijn niet vies van een feestje, dat laten zij op het podium duidelijk zien. Het hoge energieniveau en de gezelligheid die SPOT! uitstraalt heeft een besmettelijke werking op het publiek, dat altijd weer op een leuke manier wordt betrokken bij de show. Met muzikanten afkomstig van verschillende Nederlandse conservatoria heeft de band een steengoed stukje muziek in huis.

Radio 538 op vrijdag
Op vrijdag is er het complete Radio 538 team als opvolger van Q Music.

The Recipe op zaterdag
Zaterdag staat in het teken van gezelligheid met goede muziek, daarvoor is evenals vorig jaar de band “The Recipe” dit jaar gecontracteerd. Dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme waarmee ze zich als coverband elke show onderscheiden! Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en de beste ingrediënten zorgt ons recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer, The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

Home DJ's op zondag
De zondagmiddag wordt afgesloten met de Home dj’s uit Rijkevoort.
Vanaf 14.00 uur. Iedereen zal versteld staan van de uitzonderlijke talenten die Rijkevoort heeft als DJ’s , ieder zijn of haar eigen repertoire presenteren. Daarnaast is er het gehele weekend de kermis met verschillende attracties rondom de feesttent in het centrum van Rijkevoort.

Voor meer informatie www.lentekermis.nl of mail naar info@lentekermis.nl
De kaart verkoop is binnenkort bij de bekende voorverkoopadressen, Attent Kuijpers in Rijkevoort,Hotel/Cafe ’t Vertrek in Boxmeer, Thijs Hendriks Tweewielers in Wanroy en Eetcafe de 3 Burgemeesters in Sint Anthonis.

Volg alles op facebook.com/lentekermis en twitter. Let op! Ook dit jaar zijn er weer passé-partouts te verkrijgen voor alle dagen, maar reserveer wel op tijd. De organisatie is in handen van voetbalvereniging Toxaluct en de volleybalvereniging Luctor en de opbrengsten zijn voor de jeugdopleiding van beide verenigingen.