Deel dit artikel ‹ Terug

Workshop van Wim 'The Iceman' Hof methode in Hotel Klooster Elsendael

Geplaatst op: woensdag 2 maart 2016


Wim Hof Methode
Op zaterdag 9 april 2016 is er een workshop van Wim “ The Iceman” Hof methode in Hotel Klooster Elsendael.
Wim Hof heeft zijn leven lang zijn lichaam getraind onder extreme (koude)omstandigheden. Zijn stunts en wereldrecords bezorgden hem de bijnaam “The Iceman”. Nu, jaren later, zijn de effecten van zijn methode wetenschappelijk bewezen en ondervinden veel mensen de voordelen ervan.

Sommige mensen met reuma of hooikoorts hebben veel baat bij zijn trainingsmethode. Momenteel vindt er onderzoek plaats naar het effect van de Wim Hof Methode op reuma en pijnbestrijding.
Afgelopen jaar is uit onderzoek vastgesteld dat blootstelling aan koude een gunstig effect heeft op mensen met diabetes II.

Andere positieve effecten zijn: Meer energie, betere weerstand, mentale rust vinden en meer vertrouwen in eigen kunnen.

De drie pijlers van zijn methode zijn: ademtechniek, focus/mindset en koude training. In de workshop leer je de technieken van Wim Hof zo aan, dat je er thuis zelf verder mee aan de slag kunt.

De workshop staat onder leiding van Frits de Jong. Hij is opgeleid tot bioloog en bekend met diverse oosterse meditatietechnieken. Sinds 2011 begeleidt hij mensen op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling door middel van transpersoonlijke psychotherapie. Door Wim Hof is hij getraind tot instructeur.

Voor inschrijven of voor meer informatie kunt u bellen naar 0485-769064 of e-mailen naar info@hotelkloosterelsendael.nl
Datum: 09-04-2016
Aanvangstijd: 11:00 uur
Eindtijd: 16:00 uur
Prijs € 89,00 per persoon, inclusief lunch.