Deel dit artikel ‹ Terug

RBT LvC op Toerismebeurs Kalkar

Geplaatst op: donderdag 11 februari 2016


Op zaterdag 20 februari en zondag 21 februari vindt voor de 12e maal de Toerismebeurs/Touristikmesse Niederrhein in Kalkar plaats. Het Land van Cuijk zal dit jaar voor de tweede maal vertegenwoordigd zijn op deze beurs. Een consumentenbeurs die zijn bestaansrecht de afgelopen 11 jaar bewezen heeft: zo’n 18.000 mensen bezoeken deze beurs, zo is de ervaring. Thema’s zijn fietsen en watersport.

Het Land van Cuijk doet dit in Euregionaal verband. Het RBT Land van Cuijk zorgt voor de invulling van de stand. Het is immers belangrijk om met het Duitse achterland, op steenworp afstand van het Land van Cuijk, samen te werken. Beide regio’s kunnen elkaar met hun producten aanvullen en versterken. Het RBT verzorgt tevens de folderdistributie van een aantal ondernemers uit Land van Cuijk. U vindt het RBT Land van Cuijk in een gezamenlijke stand met de gemeenten Weeze, Goch en Uedem.

De beurs wordt gehouden in de beurshallen van Kernwasser Wunderland Kalkar en is zowel op zaterdag 20/2 als zondag 21/2 te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt € 6,-- voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Gratis parkeren en transfer naar de Beurshallen en garderobe is inbegrepen!

Meer informatie over deze beurs vindt u op:
www.touristikmesse-niederrhein.de/niederl%C3%A4ndisch/ 

http://www.rbtlandvancuijk.nl/