Deel dit artikel ‹ Terug

Bedrijvenmarkt in mill voor iedere ondernemer en onderneming

Geplaatst op: donderdag 15 oktober 2009


“Van schoonheidssalon tot autobedrijf en van winkelier tot klussenbedrijf”

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 2010 is er in en rond evenementencentrum Fitland in Mill een bedrijvenmarkt te vinden. Deze bedrijvenmarkt zal onder de naam Show en Business ruimte bieden aan de meest uiteenlopende bedrijven. “Bedrijven hoe groot of hoe klein dan ook zijn welkom om zich te presenteren op deze bedrijvenmarkt.” Dat zegt Ad Heijs die samen met Corné Kremers deze bedrijvenmarkt organiseert. “Vooral bedrijven uit onze eigen gemeente hopen we te mogen begroeten maar natuurlijk zijn ook bedrijven uit de regio die Mill als werkgebied hebben welkom.”

Naast een bedrijvenmarkt staan er dat weekend ook shows op het programma. Corné Kremers zegt: “Bedrijven kunnen niet alleen op de bedrijvenmarkt staan maar zich ook op het showpodium presenteren. Denk aan modeshows, dansdemonstraties en optredens van leerlingen van muziekscholen. Maar ook zijn er live optredens van lokale en regionale artiesten en op zaterdagavond is er een Duitse schlageravond met pullenfeest.” Naast een live band trakteert de organisatie die avond iedereen op een gratis bierpul. “Maar ook op vrijdagavond gaan we al live muziek programmeren om ook dan al gezellig na te kunnen borrelen na een bezoekje aan de bedrijvenmarkt die overigens gratis toegankelijk is.”

Op dit moment zijn de heren volop bezig met het werven van bedrijven voor de bedrijvenmarkt. “Het duurt natuurlijk nog even,” vertelt Ad. “Maar we hebben al ruim dertig bedrijven die al hebben toegezegd. Ruimte is er voldoende, zowel binnen als buiten kunnen we het een en ander doen dus we zitten nog lang niet vol.” Ad benadrukt dat iedereen deel kan nemen. “Een standruimte is erg goedkoop dus hoe groot of hoe klein het bedrijf ook is, bij Show en Business hoeven ondernemers het niet voor de prijs te laten.”

Voor meer informatie kijk op www.bedrijvenmarktmill.nl en www.showenbusiness.nl.
advertentie