Deel dit artikel ‹ Terug

Werkgroep start met organisatie doortocht Nijmeegse Vierdaagse door Mill

Geplaatst op: maandag 28 december 2015


Ook uw ideeën zijn van harte welkom

Het zal niemand ontgaan zijn, de 100e Nijmeegse Vierdaagse zal komende zomer ook door Mill komen. Het gaat hierbij om de route van 55 kilometer die ter gelegenheid van de 100e Vierdaagse eenmalig is opgenomen. Via Tongelaar komt men Mill binnen en via de Vaardijk, Molendijk en Karstraat komt men richting het centrum. Daarna lopen de deelnemers door de Hoogstraat, Kerkstraat, Burgemeester Verstraatenlaan en de Schoolstraat naar de rotonde en vervolgens via de Beerseweg naar Beers. Diverse partijen uit de gemeente Mill willen deze doortocht niet onopgemerkt laten passeren. Vandaar dat vertegenwoordigers van Ontdek Mill, het Ondernemers Collectief Mill, de horecavereniging Mill en Sint Hubert en Stichting Activiteiten Mill de handen ineen hebben geslagen en een werkgroep hebben geformeerd.

Wat men precies gaat organiseren is nog niet bekend. Diverse ideeën passeerden in de eerste bijeenkomst de revue. Maar ook uw ideeën zijn van harte welkom. Wellicht ligt uw bedrijf ook aan de genoemde route? Of lopen de wandelaars door uw buurtschap en wilt u hier wat mee doen? Maar misschien loopt u al vele jaren zelf de Vierdaagse en hebt u daarmee ervaring opgedaan rond wat wel leuk is en wat men beslist niet moet organiseren? Alle tips, ideeën en suggesties zijn van harte welkom. Ook wanneer u tevoren of tijdens de doortocht op vrijdag 22 juli 2016 een helpende hand wilt bieden horen de initiatiefnemers graag van u. Want hoe meer ideeën, hoe meer hulp en hoe meer enthousiasme, hoe mooier de doortocht van deze Nijmeegse Vierdaagse zal zijn.

Stuur uw reactie per post naar Stichting Activiteiten Mill Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill of per mail naar info@uitinmill.nl. Telefonisch kunt u ook uw suggesties en ideeën doorgeven aan Corné Kremers tel. 0485-325634.