Deel dit artikel ‹ Terug

Openbare vergadering AB'90 rond subsidiestelsel en toekomstvisie gemeente Mill en Sint Hubert

Geplaatst op: donderdag 10 december 2015


Aanstaande maandag 14 december heeft Algemeen Belang ’90 om 19.30 uur een openbare achterbanvergadering in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Iedereen, ook niet leden, zijn op deze vergadering van harte welkom. Wilt u als niet lid hierbij ook aanwezig zijn? Laat dat dan even weten via het AB’90 secretariaat bij Mayke Selten vd Elzen door een mailtje te sturen naar bestuur@ab90.nl of telefonisch op 06-11051778. Ook wanneer u een speciaal onderwerp op de agenda van deze bijeenkomst wilt plaatsen kunt u dit aan Mayke doorgeven.

Op de agenda staat deze avond onder andere het nieuwe subsidiebeleid van de gemeente Mill en Sint Hubert. Een onlangs gehouden presentatie hierover heeft voor onrust en commotie geleid onder clubs en verenigingen. Ook tijdens de deze week gehouden commissievergadering bleken er nog veel vragen en onduidelijkheden. Samen met de eigen achterban en alle andere geïnteresseerde wil het bestuur en de fractie van Algemeen Belang ’90 dit subsidiestelsel nog eens bespreken en bediscussiëren. Ook de toekomstvisie van de gemeente Mill en Sint Hubert die donderdagavond 17 december door de gemeenteraad besproken zal worden, staat tijdens de openbare vergadering van Algemeen Belang ’90 op het programma.

Meer weten over Algemeen Belang ’90? Bekijk dan de website www.ab90.nl. Ook is AB’90 actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen is uiteraard ook contact met Algemeen Belang ’90. 
advertentie