Deel dit artikel ‹ Terug

Ook kunstschaatsbaan voor extra sfeer en gezelligheid op Winterbeleving in Mill

Geplaatst op: dinsdag 24 november 2015


Op vrijdag 11 december wordt in het centrum van Mill de Winterbeleving gehouden. De organisatie hiervan is in handen van het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill. De Winterbeleving bestaat uit een sfeervolle markt in de Kerkstraat en Hoogstraat, een markt voor hobbyisten in Cultureel Centrum Myllesweerd, her en der lekkere hapjes en drankjes, een lampionnenoptocht en uiteraard muziek. Dit alles van 17.00 uur tot 23.00 uur.

Kunstschaatsbaan
Maar ook is er deze dag een kunstschaatsbaan (100m2) te vinden. Deze is vanaf 14.00 uur geopend en iedereen kan hier tot 23.00 uur gratis gebruik van maken. Deze kunstschaatsbaan is mede mogelijk gemaakt door Stichting Activiteiten Mill. Vanaf 18.30 uur zal DJ Sil aanwezig zijn die zal zorgen voor extra veel muzikaal schaatsplezier. Uiteraard wordt de kunstschaatsbaan sfeervol verlicht door Jack Roijendijk, waardoor de Winterbeleving optimaal tot zijn recht zal komen.

Kerstmarkt
In de Kerkstraat en een gedeelte Hoogstraat komen speciale houtensfeerkramen te staan. Hier zijn de meest uiteenlopende zaken te vinden. Maar ook is er tijdens deze Winterbeleving een kerstmarkt speciaal voor hobbyisten. Dit in Cultureel Centrum Myllesweerd. Belangstelling om als ondernemer of hobbyist uw handelswaar of diensten die passen bij de feestmaand aan te bieden? Neem dan contact op met de organisatoren van deze Winterbeleving door een mailtje te sturen naar info@ocmill.nl of bel tel. 0485-325634.

Uitbreiding sfeerverlichting
Ondertussen is ook het project sfeerverlichting in het centrum van Mill uitgebreid. Zo is er bij Eten & Zo aan de Kerkstraat een extra boom voorzien van verlichting en ook bij Jan Linders en Apotheek Mill aan de Stationsstraat. Ook bij Optiek Paul van den Dries, Ixies en Batterijshop Mill staat een boom met sfeerverlichting. Dit is net als de bomen bij Berends Bloemsierkunst en café de Winkel aan de Hoogstraat een boom in bak. Deze gaan na de feestdagen weer weg. Ook deze extra sfeerverlichting zal zorgen voor nog meer sfeer tijdens de Winterbeleving. De komende jaren blijft het aantal bomen wat voorzien zal worden van sfeerverlichting uitbreiden.

Sponsoring en medewerking sfeerverlichting
De coordinatie van het project sfeerverlichting is in handen van het Ondernemers Collectief Mill en is mede mogelijk gemaakt door de bijdrages en medewerking van grandcafé ’t Centrum, HEMA Mill, café Royal, Fitland XL Mill, Kuppen Bomen, Jo van Gemert van MK Illumination, familie van Grinsven, Victory hermode, Cultureel Centrum Myllesweerd, optiek vd Dries, Ixies, Batterijshop Mill, Eten & Zo, Berends Bloemsierkunst, café de Winkel en de Vet elektro techniek.

Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill hopen u te mogen begroeten op vrijdag 11 december op de Winterbeleving 2015. Ook dat is Meer Mill! www.uitinmill.nl 
advertentie