Deel dit artikel ‹ Terug

Twitter live in Mill

Geplaatst op: donderdag 8 oktober 2009


Laat je horen op woensdag 21 oktober

Wat zou je doen als je Burgemeester zou zijn van de gemeente Mill en Sint Hubert. Die vraag staat centraal op woensdagavond 21 oktober vanaf 19.00 uur in café Libre aan de Langenboomseweg in Mill: een live twitteravond. Jongeren uit de gemeenten Mill en Sint Hubert kunnen deze vraag ook al via info@ab90.nl beantwoorden, maar live in café Libre is natuurlijk veel beter. Dus graag tot dan!

AB’90 wil de jeugd graag betrekken bij toekomstige ontwikkelingen in Mill, Langenboom, Wilbertoord en Sint Hubert. Dat bleek eerder ook al uit het instellen van een Burgerinitiatief wat op initiatief van AB’90 door de gemeenteraad is aangenomen. Hiermee kan jeugd vanaf 14 jaar eigen plannen indienen voor behandeling in de gemeenteraad. “Twitter Live” is een nieuwe mogelijkheid voor jongeren om hun stem te laten horen. Dat wil zeggen dat de jeugd die avond niet via Internet laat weten wat ze graag zouden veranderen of verbeteren in de gemeente Mill, maar dat men het live komt vertellen. Ook degenen die actief zijn op het gebied van jeugd, scholing, sport, muziek en ander vormen van vrije tijdsbesteding zijn uiteraard van harte welkom.

Heb je dus ideeën, plannen, suggesties en of op en aanmerkingen over bepaalde zaken in de gemeente Mill en Sint Hubert op het gebied van jeugd? Kom dan woensdag 21 oktober om 19.00 uur naar café Libre aan de Langenboomseweg in Mill. Je reacties kun je ook alvast per mail sturen naar info@ab90.nl. Deze worden dan ook meegenomen. www.ab90.nl