Deel dit artikel ‹ Terug

Volle en informatieve Tv-uitzending Lokale Omroep Mill november 2015

Geplaatst op: maandag 23 november 2015


Op zondagavond 29 november is bij de Lokale Omroep Mill weer de maandelijkse Tv-uitzending te zien. In deze uitzending veel sfeerbeelden van evenementen en activiteiten waar de camera’s van de L.O.M. bij aanwezig waren.

Zo ziet u deze maand o.a. reportages over:
- Heemkundekring Felix Walter 40 jaar Langenboom;
- Skate evenement voor de jeugd Langenboom;
- Open dag Bakkerij Maarten Manders Mill;
- Opening Zorg Coöperatie Langenboom;
- Verkeer Info gemeente Mill;
- Intocht Sint en Piet Mill;
- Voorlichtingsbijeenkomst dementie in Cultureel Centrum Myllesweerd Mill;

Deze Tv-uitzending van de Lokale Omroep Mill start zondag 29 november om 20.00 uur. De uitzending is non-stop te zien tot en met maandagavond. Vervolgens zal deze elke maandagavond in december herhaald worden.

Medewerkers gezocht
Hebt u belangstelling om ook als vrijwilliger actief te worden bij de Lokale Omroep Mill? Zowel de afdelingen TV als radio zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Vindt u het leuk om bijvoorbeeld te filmen, interviews af te nemen, beelden te monteren of een radioprogramma te presenteren of er de techniek te verzorgen? Neem dan eens contact op met de Lokale Omroep Mill. Hoe meer medewerkers, hoe meer radio en Tv-programma’s. Mail naar bestuur@lokaleomroepmill.nl of bel de L.O.M. studio via tel. 0485 - 45 50 91.

Frequenties
De Lokale Omroep Mill is op de radio te ontvangen in de hele regio via FM 107.3, op de kabel in de gemeente Mill via Ziggo op FM 87.5 en wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl. Op TV zijn de uitzendingen van de afdeling TV en TV-krant te zien via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden en Veghel.
Like ook de Facebookpagina van de Lokale Omroep Mill en volg ze op Twitter om ook zo op de hoogte te blijven van de uitzendingen.