Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwscafé over ondernemen, pop-up winkels en die nieuwe dichtbundel

Geplaatst op: woensdag 11 november 2015


Afgelopen donderdag pakte Lamfred van Lanen de gouden Ondernemersprijs voor zijn prachtige bedrijf in Elektro-installatie. De uitreiking was wederom een absoluut spektakel in de nieuwe Schouwburg Cuijk. Ook genomineerden Michel Uyen (Previcus Vastgoed), Peter-Paul Kissels (o.a. De Weijer) en starter Hans Ebben (Top Sport & Groen) schuiven aan. Hoe vergaat het de genomineerden een week later? Bijgeslapen? Wat betekent het winnen – of niet winnen – van zo’n prestigieuze regioprijs?  

Verder zal de Boxmeers woordenverzamelaar John van Raaij aanschuiven over zijn gloednieuwe dichtbundel én voordragen, dat ook natuurlijk. Net als collega en regiodichter Marco van de Plasse.

Daarnaast komt Suzan Ploegmakers van The Young Talent Group vertellen over het initiatief om in december alle leegstaande winkelpanden van Cuijk en Boxmeer te vullen met pop-up stores. Hoe staan de zaken? En waarom besteed deze dame daar haar kostbare vrije tijd eigenlijk aan?  

13 november dus in De Weijer Boxmeer. Het Gelderlander Nieuwscafé is iedere 2e vrijdag van de maand tussen 17.00 en 18.00 uur.
De entree is gratis.