Deel dit artikel ‹ Terug

Saunameester Wellnessboot Mill in finale WK opgieten in Duitsland

Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2015


Afgelopen weekend van 23 tot en met 25 oktober 2015 vond het wereldkampioenschap opgieten (aufguss) plaats in Eifel- Therme Zikkurat in Mechernich, Duitsland. Tijdens deze drie dagen werden opgietingen op het hoogste niveau gepresenteerd door de beste aufguss-meesters van de wereld. Gabriëlla en Erik, twee saunameesters bij Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in Mill, en tevens één van de beste saunameesters van Nederland, stonden beide op deze Wereld Kampioenschappen en streden om beste saunameester van de wereld te worden.

Gabriëlla de Lorijn is in de finale 11e geworden en Erik Hopman is in de halve finale geëindigd op de 17e plaats. Beide top-saunameesters zijn werkzaam op de Wellnessboot in Mill, onderdeel van de Fitland Wellnessresorts.

Tijdens dit WK opgieten presenteerden de beste aufguss-meesters ter wereld hun 'show’-opgieting aan een internationale jury en aan de aanwezige gasten. Hoewel een opgieting over het algemeen wordt gezien als hoogtepunt van een saunagang en veel showelementen bevat, is het belangrijk dat de oorspronkelijke bedoeling van een opgieting niet verloren gaat. De internationale jury heeft de opgietingen beoordeelt volgens internationale kwaliteitskenmerken en heeft hierbij zowel rekening houden met ‘het gezondheidsaspect’ als het ‘show-effect’.

Wilt u ook eens deelnemen aan zo’n bijzondere opgieting van Gabriëlla en/of Erik of een van hen collega’s? Bij een bezoek aan de Wellnessboot in Mill kunt u kosteloos deelnemen aan de opgietingen. Bekijk de website www.wellnessboot.nl voor het reserveren, aanbiedingen en speciale arrangementen.