Deel dit artikel ‹ Terug

Droom jij van je eigen winkel?

Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2015


BOXMEER/CUIJK - The Young Talent Group Land van Cuijk en Maasduinen organiseert in de periode van 28 november tot en met 24 december een groots pop-up event in Boxmeer en Cuijk. Altijd gedroomd van een winkel, galerie of bijzondere werkplek in het centrum? Dit is je kans!

Voor dit project bundelen de ambitieuze talenten de krachten met centrumondernemers en eigenaren van leegstaande panden. Er wordt getracht om zoveel mogelijk leegstaande winkels te vullen met initiatieven die complementair zijn aan het huidige winkelaanbod.

Doel
The Young Talent Group streeft met dit project meerdere doelen na. Startende ondernemers worden met het initiatief ondersteunt, omdat ze tegen minimale kosten een pand kunnen huren. Hier kunnen ze dan tijdelijk hun producten of diensten aanbieden. Maar wat de invulling betreft, kan er ook gedacht worden aan een expositieruimte voor creatievelingen of een inpakservice waar verenigingen cadeautjes voor Kerst inpakken.

Voor de pandeigenaren is het project de uitgelezen kans om hun leegstaande pand onder de aandacht te brengen. Omdat de winkel nu geopend is, kunnen potentiële huurders in een ongedwongen sfeer de mogelijkheden bekijken. En wie weet blijft één van deelnemers wel huren, omdat een winkel de perfecte aanvulling op zijn of haar webshop blijkt te zijn. Voor het winkelend publiek wordt een bezoek aan Cuijk en Boxmeer in de pop-up maand echt een feestje.

Inschrijven
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@theyoungtalentgroup.nl onder vermelding van pop-up shops. Geef kort uitleg over de invulling van de winkel. Een voorkeur voor Cuijk of Boxmeer? Geef dit dan ook aan. Deadline voor inschrijving: vrijdag 23 oktober.

Ga voor meer informatie over The Young Talent Group naar www.theyoungtalentgroup.nl. Volg de verrichtingen van de talenten op de voet via TheYoungTalentGroup (Facebook) en @YTG_LVCM (Twitter).