Deel dit artikel ‹ Terug

Wensen van mensen bij Lokale Omroep Mill TV

Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015


Jaarlijks wordt op de eerste vrijdag in oktober de Nationale Ouderendag gevierd. Zo ook in de gemeente Mill en Sint Hubert. Dit jaar was dat vrijdag 2 oktober. De camera van de Lokale Omroep Mill volgde deze dag diverse wensen die vervuld werden. Een reportage hiervan is vrijdag 9 oktober te zien om 11.00 uur en 17.00 uur bij de Lokale Omroep Mill.

Doel
Doel van deze dag is om wensen van ouderen in vervulling te laten gaan. Wensen van zowel ouderen die zelfstandig wonen als wensen van ouderen die in een zorginstelling wonen. De Nationale Ouderendag is een dag waarbij jong én oud samen optrekken om een fantastische dag te beleven. Een dag waar individuele wensen van ouderen worden vervuld. Een wens kan eenvoudig of moeilijk zijn, maar in ieder geval moet hij voor de betreffende oudere heel bijzonder zijn.

Uitzending
Vrijdag 9 oktober start de Tv-uitzending van de Lokale Omroep Mill om 11.00 uur en de herhaling om 17.00 uur. Deze is te zien via Ziggo digitaal kanaal 45. Dit dan niet alleen in de gemeente Mill en Sint Hubert, maar ook in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Sint Anthonis, Uden en Veghel. Via Ziggo analoog is de uitzending te bekijken via kanaal 22.

Uitzending gemist?
Zie www.lokaleomroepmill.nl