Deel dit artikel ‹ Terug

Na verbouwing ook tapas eten bij café Libre in Mill

Geplaatst op: donderdag 10 september 2015


Volgend weekend is het weer kermis in Mill. Maar Sandra en Paul van café Libre in Mill zullen daar waarschijnlijk weinig van zien. Op kermiszondag (19 september) zijn ze wel gewoon geopend en kan men er voor een bedrag van 15,00 euro genieten van een 3-gangendiner. Maar op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 september zijn zij gesloten voor een grondige verbouwing. Na de
verbouwing is men donderdag 24 september weer geopend.

Maandag 21 september start de 3 dagen en nachten durende verbouwing bij café Libre aan de Langenboomseweg in Mill. Sandra: “We gaan de toilet groep volledig vernieuwen en een restaurant gedeelte maken waar wij vanaf kerst met tapas zullen gaan beginnen. Vanaf dan gaan we elke vrijdag en zaterdag onbeperkt tapas aanbieden tussen 17.00 uur en 22.00 uur.” Uiteraard is hiernaast ook volop ruimte voor de gebruikelijke feesten en partijen in café Libre. “Feesten blijft uiteraard volop bij ons mogelijk. Daarom ook de verbouwing om een speciaal restaurantgedeelte te realiseren.”

Op kermiszondag is Libre gewoon geopend. “Die dag hebben we een 3-gangenmenu voor 15,00 euro Met keuze uit tomaten- of champignonsoep. Bij het hoofdgerecht kan men kiezen uit spareribs of schnitzel. Voor het toetje kan men kiezen uit softijs met karamel of met chocolade.” Op maandag, dinsdag en woensdag is café Libre gesloten in verband met de genoemde verbouwing.
“Donderdag 24 september is iedereen weer welkom voor het onbeperkt spareribs eten en om het resultaat van ons harde werken te komen bewonderen.”

Meer weten over de mogelijkheden in café Libre?
Zie www.cafelibre.nl of like hun Facebookpagina.