Deel dit artikel ‹ Terug

Topentertainment met superbands in feesttent tijdens Millse kermis

Geplaatst op: maandag 31 augustus 2015


In de feesttent tijdens de Millse kermis is de muziek, show en de sfeer al altijd prima. Maar voor de komende kermis hebben de gezamenlijke horecaondernemers een nog wervelender showprogramma in elkaar weten te zetten. Dit in de grote feesttent in het Landschapspark in Mill van zaterdag 19 tot en met dinsdag 22 september. Uitsluitend topformaties met niet alleen de juiste muziek, maar ook met veel show en entertainment is er deze keer te horen en zien. Reserveer de data in je agenda en zorg dat je erbij bent in Mill!

Zaterdag 19 september 2015
22.00 uur Bigbird
Ze zijn de eindbazen onder de coverbands, de 5 onweerstaanbare mannen van BigBird. In een gloednieuwe, hartverwarmende topshow vuurt de band maar liefst 120 meezingers op je af. En dat alles in een razend tempo: coupletje, refreintje en door! Geen tijd om naar adem te happen: dansschoentjes aan en uit je plaat gaan!

Zondag 20 september 2015
12.00 uur 11e Smartlappenfestival
21.30 uur Turn Up The 90´s
Nadat de smartlappenkoren zich verzamelen bij de feesttent trekken ze vanaf 13.00 uur door het centrum van Mill. Hierbij zingen zij op diverse plaatsen om later die middag weer gezamenlijk het smartlappenfestival af te sluiten in de feesttent.
Vanaf 21.30 uur is het tijd voor Turn Up the 90’s. Deze high energy spektakelband blaast als een wervelwind met gemak elk publiek in iedere feesttent, op ieder festival en vanaf alle podia van Nederland en omstreken van hun voeten. Met een waanzinnige liveshow vol special effects en interactie, beleef je samen met Turn up the 90’s een wilde achtbaanrit die je naar adem zal doen snakken. In deze avondvullende actieshow wordt je door meer dan 100 dancehits uit de 90’s overdonderd, allemaal gemixt tot elkaar in hoog tempo opvolgende mash ups en live gespeeld door de beste muzikanten uit de scene!

Maandag 21 september 2015
21.30 uur Fragment
FRAGMENT bestaat uit 3 Engelse muzikanten die in Nederland zijn komen wonen. Van origine schoolvrienden die zich troffen in Leigh-on-Sea Essex en die samen besloten muziek te gaan maken voor hun beroep. Ze gaven hun werk op en besloten naar Nederland te komen. Vanaf toen ging het in een stroomversnelling. Vol enthousiasme werkte de coverband zich omhoog en is nu de drukst bezette band in Nederland.

Dinsdag 22 september 2015
14.00 uur Zilverendinsdag met Munne Maot en Ik
21.30 uur the Party criminals
De Zilverendinsdag is speciaal voor alle medioren en senioren uit Mill. Ook bewoners van Aldenhorst en de Meihorst worden speciaal voor deze middag uitgenodigd. Peter en Jos verzorgen er als Munne Maot en Ik de perfecte muzikale omlijsting.
‘The Party Criminals, ALS TÉ GEK NIET GEK GENOEG IS!’ Gedaan met saaie feestjes. Zijn show, muzikaliteit én geniale humor te vangen in één concept op één avond? Het bewijs komt uit de grensstreek Nederland / België. Deze band vuurt de ene hit na de andere op u af. In een razend tempo krijgt u een powershow te zien waarvan menig DJ stil wordt. Muzikaal top-entertainment waar een doordacht concept onder is gelegd, niet meer weg te denken uit het entertainmentcircuit.

Namens alle betrokken horecaondernemers wensen we je nu alvast een fantastische kermis in Mill!
advertentie