Deel dit artikel ‹ Terug

Hakim in Openluchttheater Overloon

Geplaatst op: vrijdag 14 augustus 2015


Op woensdag 26 augustus begint om 14.30 uur de voorstelling ‘Hakim op z’n best’ in het Openluchttheater Overloon.

Wie kent Hakim niet van zijn rol in Sesamstraat? Met Hakim kun je lachen! Over van alles en met van alles. En hij blijft verrassend. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend-en-een-nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk. Een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen.

Kaarten en meer informatie
‘Hakim op z’n best’ vindt plaats op woensdag 26 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 7,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig.

Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (bij het Oorlogsmuseum, ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon.
Tot slot: Like het Openluchttheater op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.
advertentie