Deel dit artikel ‹ Terug

Statiegeldbonnen voor Voedselbank Land van Cuijk

Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015


Op zaterdag 1 augustus heeft de heer Janssen, AH Boxmeer, de envelop van de statiegeldactie overhandigd aan de heer Hans Wijn, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Voedselbank Land van Cuijk.

Bij AH in Boxmeer hebben de klanten in de maand juni en juli hun statiegeldbon kunnen doneren voor de Voedselbank Land van Cuijk. De actie heeft het geweldige bedrag opgeleverd van € 271,60.

Wij willen alle medewerkers en klanten heel hartelijk danken voor de geweldige actie en prachtige opbrengst. Zeker in deze periode waarbij de voedseltoevoer voor de voedselpakketten schaars is, is dit een zeer welkome aanvulling. Namens alle gezinnen die gebruik moeten maken van de Voedselbank: BEDANKT!

De Stichting Vrienden van de Voedselbank is in februari jl. opgericht en heeft tot doel om de Voedselbank Land van Cuijk te ondersteunen. Die bestaat vooral uit het initiëren van acties om geld of voedsel te verkrijgen zodat de Voedselbank kan zorgen voor voedselpakketten voor 220 gezinnen in het land van Cuijk.
De stichting heeft de ANBI status en is te bereiken op http://www.vriendenvoedselbank.nl


Foto:
Links de heer Hans Wijn en rechts de heer Janssen
advertentie