Deel dit artikel ‹ Terug

Sfeerbeelden Vakantiejaarmarkt Mill weer live op L.O.M. TV

Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015


Op woensdag 5 augustus staat de Vakantiejaarmarkt in Mill weer op de agenda. Deze grootste en gezelligste Vakantiejaarmarkt van noordoost Brabant duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur en is te vinden in het centrum van Mill. Zoals gebruikelijk zal de Lokale Omroep Mill die dag live sfeerbeelden uitzenden van deze Vakantiejaarmarkt. Zo kunt u thuis de sfeer proeven van dit gratis toegankelijke evenement wat jaarlijks zo’n 20.000 bezoekers naar Mill trekt.

De sfeerbeelden van de Vakantiejaarmarkt zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur te zien. Om 18.00 uur zal de Playbackshow van Stichting Kinderfeesten Mill van woensdag 22 juli nogmaals worden uitgezonden.

L.O.M. TV is in het hele Land van Cuijk plus in de gemeente Landerd, Uden en Veghel te zien via Ziggo digitaal kanaal 45. In de gemeente Mill en Sint Hubert zijn de uitzendingen ook nog via Ziggo analoog te zien via kanaal 22. Op het TV kanaal van de Lokale Omroep Mill ziet u naast de Tv-uitzendingen tevens de dagelijkse TV-krant. www.lokaleomroepmill.nl