Deel dit artikel ‹ Terug

Vol programma feesttent kermis Mill

Geplaatst op: donderdag 3 september 2009


MmoozZ - smartlappen - Trigger - 30 Euro Live - Tilt

Van zaterdag 19 tot en met dinsdag 22 september is het weer kermis in Mill. Naast diverse attracties voor groot en klein, kramen en spelen staat er op het kermisterrein ook weer een grote feesttent. De gezamenlijke horecaondernemers hebben een aantal prima bands weten te boeken die zeker bij zullen dragen aan deze gezellige kermis.

Zo begint het in de feesttent op zaterdagavond 19 september met de formatie MmoozZ. Op zondagmiddag is er vanaf 12.00 uur voor de vijfde keer het Mills smartlappenfestival. Dit begint in de feesttent, zal doorgaan in diverse horecagelegenheden en eindigt weer in de feesttent met een grote finale. Het feest gaat daar vanaf 19.30 uur door met Trigger. De entree is deze dag natuurlijk gratis. Maandagavond staat de band 30 Euro Live op het podium van de feesttent en traditioneel sluit de top formatie Tilt de Millse kermis af op dinsdagavond. Later die avond is er ook vuurwerk in het Landschapspark wat wordt aangeboden door de kermisexploitanten en de gezamenlijke horecaondernemers.

Namens alle horecaondernemers wensen wij u een prettige kermis van zaterdag 19 tot en met dinsdag 22 september. Tot ziens in Mill. www.uitinmill.nl
advertentie