Deel dit artikel ‹ Terug

Honderd bloementaartjes voor het goede doel

Geplaatst op: donderdag 11 juni 2015


CUIJK - Brigitte van der Aa-Liebregts heeft met haar team ‘Bloemen van Brigitte en friends’ maar liefst € 1647,25 euro opgehaald voor SamenLoop voor Hoop Cuijk. Bij Van der Valk werden er op 9 juni j.l. met honderd aanwezigen prachtige bloementaartjes gemaakt.

De enthousiaste onderneemster uit Beers vertelt: “Omdat mijn winkel dit jaar vijf jaar bestaat, wilde ik iets speciaals doen. Niet zomaar een feestje vieren, maar ook echt iets voor anderen betekenen. Deze verschrikkelijke ziekte komt soms dichterbij dan je zou willen. Vandaar dat ik met het team ‘Bloemen van Brigitte en friends’ ook meedoe aan de SamenLoop voor Hoop op 27 en 28 juni.

Van der Aa heeft een bloemenzaak in Beers; zo ontstond het idee om bloementaartjes te maken om zoveel mogelijk geld in te zamelen samen met haar team. Maar liefst honderd enthousiastelingen deden mee tijdens deze gezellige workshop, waarbij de mooiste creaties werden gemaakt. En dat met een opbrengst van €1647,25. “Ik ben zo trots. Wat moet je nog meer zeggen met zo’n bedrag. Bedankt lieve mensen!"