Deel dit artikel ‹ Terug

Scootmobieltestdagen bij Fietsplus Rob / Duurzaam Mobiel

Geplaatst op: maandag 11 mei 2015


Fietsplus Rob/ Duurzaam Mobiel organiseert in samenwerking met Kersten GezondShop een scootmobieltestdag! De scootmobieltestdag worden gehouden op zaterdag 16 mei van 10.00 tot 14.00 uur aan de Stationsweg 16 in Boxmeer.

Op de scootmobieltestdag kunt u vrijblijvend álle modellen scootmobielen uitproberen. Het scootmobiel aanbod is met vele modellen uitgebreid. Zowel met scootmobielen voor mensen die er wat minder aan willen uitgeven als scootmobielen met de allerbeste rijeigenschappen. Er is altijd een scootmobiel die past bij uw gebruikssituatie. De scootmobielspecialisten staan voor u klaar met persoonlijk advies over scootmobielen en leggen u precies uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een scootmobiel. Aan de hand van beoordelingspunten en het maken van testritten kunt u een goede keuze maken voor een scootmobiel. U kunt verschillende testen uitvoeren met de scootmobielen, zoals het testen van het rijcomfort en de wendbaarheid. Ook kunt u op deze dag het handige hulpje, de Alinker loopfiets uitproberen.

Tot en met 31 mei 2015 geldt er KM-korting op scootmobielen. Dit houdt in dat u net zoveel korting krijgt als de maximale snelheid van de scootmobiel van uw keuze! Op de scootmobieltestdag gelden er nog meer mooie extra’s. Ook staat er gratis koffie of thee met iets lekkers voor u klaar!

U bent van harte welkom!