Deel dit artikel ‹ Terug

Marianne Vos aan de start dernykoers Daags na de Tour 2015

Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015


BOXMEER – Het driehoofdige bestuur van Stichting Daags na de Tour onder leiding van voorzitter Pierre Hermans heeft tijdens de laatste vergadering, na goed overleg met onder meer sponsoren en de Technische Commissie, het programma vastgesteld voor de 41ste  editie van Daags na de Tour op maandag 27 juli 2015. De belangrijkste verandering in het  programma is de dameskoers. Door een fout van de KNWU, die een dameskoers in Duizel op dezelfde dag  in Duizel over het hoofd  had gezien, zal het in Boxmeer een dernykoers worden voor elite vrouwen. Marianne Vos, de absolute wielervedette bij de dames, zal in ieder geval zeker  aan de start verschijnen in de Spoorstraat te Boxmeer.

Het totale programma ziet er als volgt uit:
13.00  uur  Sportklasse 50 km
14.30  uur  Junioren/Amateurs 65 km
16.15  uur  Dames: dernykoers van 45 minuten
17.30  uur  Skeeleren voor dames en heren: 30 respectievelijk 40 km
19.00  uur  Reclamekaravaan
20.00  uur Meet & Greet met profs
20.30 uur Profs 80 km

Tegen 22.30 uur finish en huldiging eerste drie wielerspektakel Daags na de Tour.   

Dit programma is door oud wielerprof Twan Poels, tevens secretaris van Stichting Daags na de Tour, met de KNWU gecommuniceerd.  

Ook zal getracht worden op 27 juli 2015 om weer diverse oud Nederlandse wielerprofs een belangrijke rol te laten spelen.  

Verder is het bestuur met ook penningmeester Jan van den Heuvel weer druk doende om te zorgen voor een nog groter budget om van Daags na de Tour 2015 wederom een schitterend wielerfeest te maken. En dat is  in deze regio zeker gewenst nadat de profronde van Stiphout, steeds gereden op de eerste dinsdag na de Tour, helaas ter ziele is gegaan.   

Evenals in 2013 en 2014 is de entree voor Daags na de Tour op 27 juli gratis.

Meer info:
www.daagsnadetour.nl
www.facebook.com/daagsnadetour
twitter.com/DaagsnadeTour

Bron foto: huisvanbelle.nl / mtb-blog.info / skins.net